Ádám Nádasdy dichter, literair vertaler, taalkundige, publicist

WANNEER: 14 oktober 2018, vanaf 14.00.
Programma begint om 14.45

WAT: Podiumgesprek in het Hongaars
ervoor/erna: cafetaria open, koffie, thee, gebak, wijn, fris, hapjes verkrijgbaar

nadasdy-adamÁdám Nádasdy was in 2009 bij de Salon te gast met een lezing over de Finoegrische wortels van de Hongaarse taal. Nu willen we deze veelzijdige man de kans geven zich van al zijn verschillende kanten te laten zien. Over al zijn uiteenlopende activiteiten wordt hij geïnterviewd door Mari Alföldy en hij leest gedichten voor. In het Hongaars!

Dit evenement is helaas alleen voor Hongaarssprekenden.
Op 11 november staat de historische thriller Budapest Noir op het programma, die we in maart hebben moeten uitstellen. Dit in combinatie met onze traditionele boekenmarkt, waar ook Hongaarse literatuur in Nederlandse vertaling verkrijgbaar is.