Hongaarse korte films
Engels ondertiteld!

22 januari 2023

  • Wanneer: 22 januari 2023, zondag, vanaf 14.00. Het programma begint om 14.45
  • Wat: een selectie van korte films uit Hongarije ervoor/erna: cafetaria open, koffie, thee, gebak, wijn, fris, hapjes verkrijgbaar
  • Waar: Goethe Instituut Amsterdam, Herengracht 470, 1017 CA Amsterdam, Nederland
  • Bijdrage: 9 euro, tot 18 jaar: 7 euro

Het is alweer heel wat jaren geleden dat we korte films konden bekijken in de Hongaarse Salon. Tijd om te laten zien wat de laatste jaren op dit gebied hebben opgebracht!

Engels ondertiteld.
Volgende datum: 19 februari


De Hongaarse Salon Amsterdam organiseert Hongaarse culturele evenementen, die één keer per maand op zondagmiddag plaatsvinden op het Goethe Instituut. Afgewisseld staan filmvertoningen en live evenementen (theater, lezing, podiumgesprek) op het programma, zo mogelijk om en om. De organisatie wordt door vrijwilligers gedaan, uit de entreegelden worden de kosten betaald. De films zijn Nederlands of Engels ondertiteld, de lezingen en gesprekken zijn in principe Hongaarstalig. Voor het programma is koffie en thee verkrijgbaar, na afloop kan bij een borrel worden nagepraat. Info: www.hongaarsesalon.nl, aanmelding mailinglist: info@magyarszalon.nl. Donaties zijn welkom op rekening nr NL58 ABNA 0406 6848 20, ABN AMRO, t.n.v. Stichting Hongaarse Salon Amsterdam.