SALON (15 maart) AFGELAST!!!

Volgende data 19 april 2020

Beste vrienden van de Salon,

Tot onze grootste spijt moet het evenement van morgen toch worden afgelast. Ten eerste kunnen wij in verband met ziekte en quarantaine niet garanderen dat er morgen genoeg vrijwilligers zijn om alles goed te laten verlopen, we willen niet op het laatste moment moeten afzeggen als het bericht misschien niet meer iedereen bereikt. Anderzijds merken we dat de algemene stemming steeds paniekerig is, dus waarschijnlijk zouden er heel weinig mensen komen. Nadat we dit hadden besloten, kwam het bericht dat het RIVM inmiddels ook het beperken van sociale contacten aanraadt. Dus moeten we helaas deze Salon uitstellen. Hopelijk kunnen we op 17 mei de film alsnog vertonen.

Willen jullie dit bericht delen onder julie vrienden en kennissen, zodat morgen niemand voor een dichte deur komt te staan.

Blijf gezond!
Mari Alföldy en de vrijwilligers van de Salon


Verdere data: 19 april, 17 mei, 21 juni (de laatste twee nog te bevestigen).


De Hongaarse Salon Amsterdam organiseert Hongaarse culturele evenementen, die één keer per maand op zondagmiddag plaatsvinden op het Goethe Instituut. Afgewisseld staan filmvertoningen en live evenementen (theater, lezing, podiumgesprek) op het programma, zo mogelijk om en om. De organisatie wordt door vrijwilligers gedaan, uit de entreegelden worden de kosten betaald. De films zijn Nederlands of Engels ondertiteld, de lezingen en gesprekken zijn in principe Hongaarstalig. Voor het programma is koffie en thee verkrijgbaar, na afloop kan bij een borrel worden nagepraat. Info: www.hongaarsesalon.nl, aanmelding mailinglist: info@magyarszalon.nl. Donaties zijn welkom op rekening nr NL58 ABNA 0406 6848 20, ABN AMRO, t.n.v. Stichting Hongaarse Salon Amsterdam.