Hongaarstalig gesprek over Budapest Noir
de film is te zien op 6 en 7 maart!

21 maart 2021, afwijkende begintijd!

FILM: tussen zaterdag 6 maart 21.00 en zondag 7 maart 21.00 (gratis) online te zien dankzij de Hongaarse ambassade in Den Haag, zie https://www.facebook.com/HunEmbassy.Haga
Link en wachtwoord zullen daar worden gegeven vlak voor de vertoning

WANNEER: Het Hongaarstalige gesprek vindt op zondag 21 maart 2021.
Aanmelden vanaf 19.15. programma begint om 19.30.

WAT: Hongaarstalig gesprek via Zoom

WAAR: Online: Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/87597711010?pwd=SXp3ZTBKeHJRNzU2d1VrSjVGb29ydz09
Meeting ID: 875 9771 1010, Passcode: 694256, normaal niet nodig)

BIJDRAGE: gratis, donaties welkom op onderstaand rekeningnummer

Hongaarstalig gesprek over de film die in november 2018 in de Hongaarse Salon is vertoond en die aanstaandeweekendt (gratis) online te zien is dankzij de Hongaarse ambassade in Den Haag. Het laatste is ook een leuke programmatip als je Hongaars niet toereikend is voor Hongaarstalige gesprek.

De link en het wachtwoord voor de filmvertoning worden vlak voor het begin van de vertoning bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Ambassade, zie boven bij Film.

Hongaarstalige middag met Hongaarse acteurs die eerder bij de Salon te gast zijn geweest.

Dit Salonprogramma is helaas alleen in het Hongaars, maar we kunnen iedereen aanraden om aanstaand weekend de film Budapest Noir (opnieuw) te bekijken via de hierboven gegeven link.


De Hongaarse Salon Amsterdam organiseert Hongaarse culturele evenementen, die één keer per maand op zondagmiddag plaatsvinden op het Goethe Instituut. Afgewisseld staan filmvertoningen en live evenementen (theater, lezing, podiumgesprek) op het programma, zo mogelijk om en om. De organisatie wordt door vrijwilligers gedaan, uit de entreegelden worden de kosten betaald. De films zijn Nederlands of Engels ondertiteld, de lezingen en gesprekken zijn in principe Hongaarstalig. Voor het programma is koffie en thee verkrijgbaar, na afloop kan bij een borrel worden nagepraat. Info: www.hongaarsesalon.nl, aanmelding mailinglist: info@magyarszalon.nl. Donaties zijn welkom op rekening nr NL58 ABNA 0406 6848 20, ABN AMRO, t.n.v. Stichting Hongaarse Salon Amsterdam.