Concert ensemble HANEM

WANNEER: zondag 22 april 2018 vanaf 14.00.
Het concert begint om 14.45!

WAT: Concert, ervoor en erna Hongaarse lekkernijen

WAAR: Goethe Instituut Amsterdam, Herengracht 470
routebeschrijving: www.goethe.de/ins/nl/ams/knt/anf/nlindex.htm

HOEVEEL: Bijdrage: 9 euro, tot 18 jaar: 7 euro (inclusief één drankconsumptie)

hanem

Ensemble HANEM is in 2011 opgericht door 5 vrouwen. Bij hun gevarieerde muziekkeuze volgen ze de smaak van de individuele leden met de nadruk op de folklore van de stad: ze spelen tango’s, chansons, klezmer, Hongaarse volksmuziek, klassieke stukken, cabaretliedjes, maar ook jaren ’80 underground en hits van nu. Ze geven vaak een eigen draai aan de liedjes, maken eigen arrangementen en gebruiken hun eigen teksten, waarin ze ingaan op het leven in Hongarije.

De leden zijn: Kriszta Bíró, Márta Murányi, Lídia Nádori, Zsófi Rick, Ági Sváb.