Hongaarse kerstliederen zingen o.l.v. Máté Lachegyi

WANNEER: zondag 13 december 2020. Aanmelden vanaf 14.30. programma begint om 14.45.

WAT: Sing-along met Hongaarse kerstliederen o.l.v. Máté Lachegyi, Hongaars gesproken via videoverbinding!
Gedetailleerd programma

Opname

 

Helaas kunnen we dit jaar niet op onze vaste plek zingen en luisteren naar Hongaarse kerstliederen, maar gelukkig is er ons online zangevenement.

Onder leiding van Máté Lachegyi, dirigent van het Hongaars Koor Amsterdam zingen we een aantal bekende Hongaarse kerstliederen, leren wat eenvoudige canons en tweestemmige stukken. Meerstemmig zingen online is helaas technisch nog niet mogelijk, maar we volgen de beproefde methode waarmee het koor in tijden van pandemie repeteert: we horen allemaal Máté zingen en pianospelen en zingen zelf met de microfoon uit. Zo horen we elkaar niet, met als voordeel dat ook mensen mee kunnen doen die minder vertrouwen hebben in hun eigen zangkunsten.

Bladmuziek en teksten worden uiterlijk op 12 december op de Facebookpagina van het Hongaars Koor Amsterdam en via de kanalen van de Hongaarse Salon beschikbaar gesteld.
Gedetailleerd programma.

We zingen bekende Hongaarse liederen en gaan ook Hongaarstalige stukken instuderen met Hongaarstalige instructie, daarom is het handig om een beetje Hongaars te kunnen lezen en begrijpen. Maar wie gewoon mee wil luisteren is ook van harte welkom!