Kerstconcert met a capella ensemble Voice Drops en het Hongaars Koor Amsterdam

WANNEER: zondag 10 december 2017. vanaf 14.00.
Het concert begint om 14.45!

WAT: Concert, ervoor en erna Hongaarse lekkernijen,
met bijzondere aandacht voor de kerstspecialiteiten!

WAAR: Goethe Instituut Amsterdam, Herengracht 470
routebeschrijving: www.goethe.de/ins/nl/ams/knt/anf/nlindex.htm

HOEVEEL: Bijdrage: 9 euro, tot 18 jaar: 7 euro (inclusief één drankconsumptie)

Na het succes van de kerstconcerten van de voorafgaande jaren krijgt ook bij tijdens deze decemberbijeenkomst muziek de hoofdrol. Uit Boedapest is het a capella ensemble Voice Drops. te gast, met Orsi Burján, een oude bekende van de Salon. De andere leden zijn Janka Bencze, Szilvia Csernus Levente Tasner és Boldizsár Zajkás. Met uitsluitend de menselijke stem als instrument brengt Voice Drops jazz, pop, wereldmuziek en klassiek. De zangers willen zich zich niet aan één muziekstijl verbinden, maar bewijzen dat de menselijke stem elke stijl, sfeer en emotie kan overbrengen.

Ook het Hongaars Koor Amsterdam, dat in zijn driejarig bestaan al ruime bekendheid heeft verworven, zal weer van de partij zijn. Het Koor Amsterdam heeft zijn repertoire verder uitgebreid met nieuwe Hongaarse en internationale koorwerken. De muzikale leiding is in handen van Máté Lachegyi.

Muziek is voor iedereen, taalkennis niet nodig! Laat je in de kerstsfeer brengen door dijt bijzondere concert. Vanwege het aanstaande tiende verjaardag van de Salon in april proberen we mensen uit te nodigen die deel hebben uitgemaakt van onze geschiedens en het is een groot genoegen Oris Burján weer in ons midden te hebben, die in 2013 met haar ensemble Pálinkálom heeft opgetreden en later in samenwerking met de Salon het Hongaars koor heeft opgericht. dat ze ook verschillende keren heeft gedirigeerd, naast haar bijdrage aan de organisatie.