Film: Tall tales

  • Wanneer: 27 maart 2022, zondag, vanaf 14.00. Het programma begint om 14.45!
  • Wat: film van Attila Szász (2019) met Engelse ondertiteling + antiquarische boekenmarkt!

Enkele maanden na de Tweede Wereldoorlog is de situatie in Hongarije chaotisch en onzeker. Een oplichter probeert een slaatje te slaan uit ddeze chaotische tijden, en als hij moet vluchten uit Boedapest, wordt hij opgevangen door een geheimzinnige vrouw die met haar zoon diep in het bos woont. Terwijl hij strijdt met de demonen van de oorlog, krijgt hij een gepassioneerde relatie met de vrouw wier man elk moment van het front kan terugkeren. Van dezelfde makers is Demimonde, The Ambassador to Bern és Eternal Winter eerder met veel succes in de Salon vertoond. Hun nieuwe historische romantische thriller, een van de meest populaire Hongaarse films van de afgelopen jaren, is vol spannende wendingen en sterke emoties.