Zomervakantie

Hongaars Koor Amsterdam en het Nederlands Kodály Koor

Ook kunnen jullie naar het optreden van het Hongaars Koor Amsterdam en het Nederlands Kodály Koor komen luisteren op 30 juni om 16:00 in de Sloterkerk, Osdorperweg 28 Amsterdam.

Graag willen we iedereen bedanken die naar aanleiding van onze oproep een donatie heeft gestort op onze rekening.

In juli en augustus is de Salon op vakantie, de programma’s van volgend seizoen worden bekend gemaakt via de gebruikelijke kanalen. De eerste datum is in ieder geval 22 september, en de volgende naar alle waarschijnlijkheid 13 oktober. De programma’s van volgend seizoen worden bekend gemaakt via de mailinglist, op onze website www.hongaarsesalon.nl en ook op Facebook. Een fijne zomer!

Een fijne zomer!

Mari Alföldy en het team van de Salon

 

 


De Hongaarse Salon Amsterdam organiseert Hongaarse culturele evenementen, die één keer per maand op zondagmiddag plaatsvinden op het Goethe Instituut. Afgewisseld staan filmvertoningen en live evenementen (theater, lezing, podiumgesprek) op het programma, zo mogelijk om en om. De organisatie wordt door vrijwilligers gedaan, uit de entreegelden worden de kosten betaald. De films zijn Nederlands of Engels ondertiteld, de lezingen en gesprekken zijn in principe Hongaarstalig. Voor het programma is koffie en thee verkrijgbaar, na afloop kan bij een borrel worden nagepraat. Info: www.hongaarsesalon.nl, aanmelding mailinglist: info@magyarszalon.nl. Donaties zijn welkom op rekening nr NL58 ABNA 0406 6848 20, ABN AMRO, t.n.v. Stichting Hongaarse Salon Amsterdam.