Péter Závada Hongaarstalige poëzievoordracht met muzikale begeleiding van Máté Lachegyi (piano) podiumgesprek met Mari Alföldy

GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD!

WANNEER: 23 juni 2019, zondag, vanaf 18.30. Programma begint om 19:00.

WAT: Hongaarstalige voorstelling
ervoor/erna: cafetaria open, koffie, thee, gebak, wijn,  fris,hapjes verkrijgbaar

WAAR: Goethe Instituut Amsterdam, Herengracht 470, 1017 CA Amsterdam, Nederland

BIJDRAGE: 9 euro, tot 18 jaar: 7 euro (inclusief één drankconsumptie)

Hongaarstalige voordracht van dichter, toneelschrijver en rapper Péter Závada met muzikale begeleiding van Máté Lachegyi op de piano. Daarna een podiumgesprek met Mari Alföldy.

De voorstelling is dit keer alleen in het Hongaars, hoewel Máté Lachegyi’s pianospel beslist ook de moeite waard is om voor naar de Salon te komen. Wie de dichter Péter Závada wil zien optreden terwijl zijn gedichten in vertaling worden geprojecteerd, kan tussen 13 en 16 juni naar Poetry International in Rotterdam, zie www.poetry.nl.


Ook kunnen jullie naar het optreden van  het Hongaars Koor Amsterdam en het Nederlands Kodály Koor komen luisteren op 30 juni om 16:00  in de Sloterkerk, Osdorperweg 28 Amsterdam.


Graag willen we iedereen bedanken die naar aanleiding van onze oproep een donatie heeft gestort op onze rekening. In juli en augustus is de Salon op vakantie, de programma’s van volgend seizoen worden bekend gemaakt via de mailinglist an ook op Facebook. Een fijne zomer!

Mari Alföldy en de organisatoren


De Hongaarse Salon Amsterdam organiseert Hongaarse culturele evenementen, die één keer per maand op zondagmiddag plaatsvinden op het Goethe Instituut. Afgewisseld staan filmvertoningen en live evenementen (theater, lezing, podiumgesprek) op het programma, zo mogelijk om en om. De organisatie wordt door vrijwilligers gedaan, uit de entreegelden worden de kosten betaald. De films zijn Nederlands of Engels ondertiteld, de lezingen en gesprekken zijn in principe Hongaarstalig. Voor het programma is koffie en thee verkrijgbaar, na afloop kan bij een borrel worden nagepraat. Info: www.hongaarsesalon.nl, aanmelding mailinglist: info@magyarszalon.nl. Donaties zijn welkom op rekening nr NL58 ABNA 0406 6848 20, ABN AMRO, t.n.v. Stichting Hongaarse Salon Amsterdam.